Saur

Odd 1 år!

Publicerad 2017-10-18 08:41:58 i Allmänt,

I torsdags, den 12 oktober har Odd hängt med oss i ett helt år! Vår lilla gosse, inte kunde jag ana innan han kom att det skulle vara så grymt att vara mamma, så mycket kärlek i den lilla kroppen!


I vanlig ordning kom farmor Eva och hälsade på på morgonkvisten, hon kom med en fin dräkt som John haft som liten och ett lapptäcke som John också fått som liten, gulligt och roligt med presenter som går i arv.

Jag ville att Odds första födelsedag skulle bli den bästa dagen, och det Odd gillar allra mest just nu är vatten och att sparka med benen i vatten, därför passade det ju alldeles utmärkt att tacka ja när Hanna och Vidar bjöd oss på Himlabadet i födelsedagspresent! Odd cykelsparkade nonstop i en timme och hade helt klart the time of his life, lite bastu på det och dagen var gjord. Fast den slutade inte där, när vi kom hem chillade vi lite i soffan, bakade en kaka och sen kom hela Eriksson släkten och firade med marängsvisch, banankaka, paket och framförallt presentpapper och snören, festen var fulländad! Av mig och John fick han en bilbarnstol, han uppskattar nog att åka säkert även om han inte vet om det än.

På fredagen kom Odds andra bebiskompisar, Liv och Milly med mammor och firade lite en extra, himla mysigt även om Odd var lite trött från dagen innan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela