Saur

Jämtlands triangeln

Publicerad 2017-04-11 08:17:40 i Allmänt,

Den årliga brudfjällturen gick för tredje gången till storulvån, sylarna, blåhammaren och sedan tillbaka till storulvån. Vi prickade inte in solen, men under söndagens tur hade vi i allafall fina vyer och det är en charm i att färdas över fjället i flurigt väder också. I stället för att hänga solgrop så fick vi spela tärning, dricka petflaske-vin, basta, powernapa, äta trerätters och mysa i stugorna. 5 av 5 fjällrävar!


Första gången John och Odd var hemma på tu man hand längre än några timmar, men det hade gått himla bra, jag fick ta med mjölkmaskinen och Odd fick ta flaskan, tror att det är bra med lite baby-papa time, det var skönt att få sova hel natt utan att vara redo med napp eller tutten, men det var också super mysigt att komma hem och få snusa min lilla bebis i nacken igen! En win win för alla parter.

Strax ska Sundsvalls nyheter komma ut och göra ett reportage om mig, John och hundarna och Kanada resan. Sen ska vi i väg på föräldraträff, första träffen för oss, Odd har lyckats vara sjuk två gånger och vi har varit bortrest två träffar. Nåja, dem ska prata om barn sjukdomar, kan vara bra att veta lite om det. I morgon är det 6 månaders kontroll och sedan far vi mot Jämtland på torsdag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela