Saur

En regnig lördag.

Publicerad 2016-05-21 11:33:47 i

John cyklar med vätternrundangänget och jag tentapluggar, terminens sista tentamen blir i privatskogsbrukets affärsmöjligheter och den ska skrivas på måndag. Frågan vad som är värst: Cykla racer i regn eller plugga till en tenta som man inte har en susning om vad den ska handla om?

Jobbveckan har varit intensiv! Många plantörer som är i uppstartsfasen och det är bra att vara på tå nu i början för att resten av sommaren ska flyta på, en hel del grönrisplanteringar är planterade och att leta efter småplanten i långgräs är en tidskrävande uppgift...då önskar man att tallen och granen hade en mera neonfärgad nyans av typ rosa i stället för skogligt grön...

I går fick Ebbot vidga sina vyer och följa med ut i skogen, nyttigt att få komma ifrån storpojkarna hemma och bli lite självständig. John testade att köra Frank och Ebbot med mtb en kortis, Frank är ju klockren i fokus framåt och att inte bry sig om vad som händer runtomkring när han drar, någit det vore kalas om Ebbot vill ta efter, den här gången gick det i i allafall fin fint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela