Saur

......................

Publicerad 2012-01-12 09:27:48 i Allmänt,

Ja då har de gått någon vecka igen, förra lördagen var vi upp till Lycksele för att tävlingspremiära både jaggen och Troja på lyckseles småtuffa banor! Hur de gick?Jaodå, starten gick och Troja såg sig omkring och undrade vad sjutton är de här? Men hon pep i väg och hade några hundar strax framför sig som kom in på varvning, alltid bra med lite drag hjälp i början, vi kom om och Troja trodde att vi lekte jagaikappochlekmedhudenframför! Som tur var hade vi åkt i kapp nästan en till grabb och hund som var inne på varvning så vi fick ny draghjälp gick om och förbi och halleluljha vad hon sprang tills nästa uppförsbacke då hon tyckte att det var nog på tiden att hon kollar vart dom fyrbenta andra tog vägen och vänder sig om och springer nedför backen för att möta den andra jycken, jaja...den andra hunden sprang om och Troja förstår nu att även hon borde hålla åkriktingen, och ja ungefär så spenderade vi tiden på den 10 km långa banan, vi kom i allafall in som sexa och de tycker jag att vi får vara nöjda med:)
Resten av helgen spenderades i vita huset, i bastun och i vita huset, det tar sig, köket är så gott som på en spis klart och även hallen ser lovande ut, badrummet behöver en elektriker och sen är det lite fix och trix i trappen och några väggar på övervåningen som ska fixas lite mera i innan vi flyttar in, jao de ska bli skönt att få bo i ett så himla fint hus, känns som lite lyxigt...med tanke på hur man har bott dom senaste åren, i en reception i åre, en liten hytte på hitra, vip:en i vemdalen, stuga i storhallen, rönningen på skalet, nygård i fränsta, "slottet" i hamburgsund, värst vad jag flyttat runt, yepp de ska bli grymt att flytta in i vita huset:)!

Nu blir det jobbe, jobbe, jobbe innan det blir lördag em och helg för min del, då kommer alla mina småsyskon hit till östkusten och ska titta på hockey och hälsa på! Supermys!
Nästa helg är det tävlingar i Åsarna, jag har som mål att under dagen (eller morgondagen..) testa Troja med pulka och ser om hon dör av rädsla eller inte bryr sig för fem öre, tycker hon att det är ok så ska vi nog anmäla oss till combinden...hehe, friskt vågat....hälften...vunnet....typ.

Vi har gett upp de där med ingahundarisoffan, de e ju rätt mysigt:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela